Dinxperloop een dag later….

Geplaatst: 20 december 2010 in De Dinxperloop
Tags:, ,

Als organisatie kunnen we terug kijken op een geslaagde run.

Het nieuwe parcours viel goed in de smaak, ondanks dat je onderweg 3x denkt “ik ben er al!” en dan nog een lus ingestuurd wordt. De Dinxperloop is over het algemeen één van de pittige JSC en BSC wedstrijden, dit jaar iets minder zware hindernissen omdat de totale loopafstand een dikke kilometer meer is geworden. Door de lastig te belopen ondergrond was iedereen iets langzamer dan verwacht, om een goede eindtijd te kunnen halen is er daarom een kleine lus voor alle wedstrijdl;opers uitgehaald. Aan de finischtijden te zien was dit een goede beslissing.

Na de wedstrijd is het de beurd aan de recreanten, zij liepen wel het gehele parcours. Tussen de recreanten ook veel bekende gezichten vanuit de RUC en TSC, super mooi dat ook zij de Dinxperloop even meepakken als training. In totaal waren er 330 recreanten! Gezien de omstandigheden op de wegen zijn we hier erg blij mee.

Vanmorgen nog even het parcours op geweest, alle hindernissen hangen er nog omdat de touwen vastgevroren zitten, geen beginnen aan. De sneeuw van vannacht heeft alle sporen van de run al weer gewist en het ziet er weer prachtig wit uit.

Hier een aantal foto’s van de hindernissen op dit moment.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s