Jochem Bruggink

Hallo,

Welkom op mijn sportblog, op dit blog worden nieuwtjes en weetjes over o.a. de survivalsport geplaatst en gedeeld. Ook kun je hier zien hoe je zelf makkelijk kennis kunt maken met de survivalsport of je vereniging of organisatie verder kunt professionaliseren. Ook voor je persoonlijke sportdoelen kun je bij mij terecht en kunnen we je trainingen perfectioneren om tot een hoger niveau te komen.

Ik ben Jochem Bruggink, geboren op 17/01/1983 in De Heurne. Ik heb een grote passie voor sport de buitensport wel te verstaan. Vind het zelf geweldig om buiten bezig te zijn maar ook om dit plezier met anderen te delen. Ik ben een fanatiek survivalatleet en beoefen deze sport al heel wat jaren. Vanaf 2005 ook niet geheel zonder succes, heb al diverse Nk titels op mijn naam gezet.

Met mijn bedrijf BUITEN Buitensport bied ik diverse arrangementen, trainingen en clinics aan voor uiteenlopende doelgroepen. Het gaat hierbij vooral om teambuildingsactiviteiten en gezellig uitjes.Als survivalatleet, trainer, organisator van wedstrijden en bestuurslid van de SBN wil ik de survivallopers van Nederland en mensen die kennis willen maken met de survivalsport meer bieden.

Door de jarenlange ervaring binnen de sport als atleet, organisator en trainer heb ik de nodige know-how opgebouwd om personen, verenigingen en organisatie te helpen bij hun doelen. Kijk op mijn portfolio voor de bijzonder projecten die ik de afgelopen jaren gedaan heb.

Kijk bij “Alles voor de Survivalsport!” om te zien wat ik voor jou als persoon of als vereniging/instelling/organisatie kan betekenen.

Met sportieve groet,

Jochem

In contact komen en blijven kan via

Mail: info@buiten-buiten.nl

Tel: 06-21927705

LinkedIn: www.linkedin.jochembruggink.nl

Facebook: www.facebook.jochembruggink.nl

Twitter: www.twitter.jochembruggink.nl


reacties
  1. Carl Domhof schreef:

    Leuke site!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s