Dinxperloop: Uitslagen en foto’s

Geplaatst: 19 december 2010 in De Dinxperloop
Tags:, , ,

Het was vandaag een schitterende dag in het witte De Heurne (ja de dinxperloop loopt dit jaar voor het eerst helemaal door De Heurne!). Toch nog bijna 500 sporters die zich over de wegen durfden om naar de Dinxperloop te komen. Het nieuwe parcours is een succes! Mee fietsen was vandaag in ieder geval niet te doen, dus de korte loopafstand kwam extra goed uit.

De voorlopige uitslagen zijn al te zien, klik hier de definiteive volgen later deze week.

Ook zijn er al foto’s te zien op de site van Ropes & Running geplaatst door onze fanatieke Aart, de eerste foto’s zijn van de clubkampioenschappen en daarna van de run van vandaag.

Bedankt voor jullie komst en tot in Beltrum!

Sportieve groet,

Jochem

De volgende wedstrijd van Stichting Survival Dinxperlo is de Q-man op 10 april.

reacties
  1. Inge Sieben schreef:

    Beste Jochem / organisatie,

    Reuze bedankt voor een super mooie run, veel lopen, lekker klimmen en heerlijke “koude”sneeuw!

    Sportieve groetjes
    Inge

  2. Coen schreef:

    Gave run! Viel niet mee schipperslag met dat ijs!
    Mooie combi’s
    Groet Coen

  3. Pleun schreef:

    Beste Jochem

    Bedankt voor weer een geweldiige dag vol survivalplezier! Super mooi parcours, leuke hindernissen en wat geweldig die mooie besneeuwde weilanden waar je dan zo door heen mag rossen!! Applaus voor de organistatie!

    Maar ik sta helaas wel als DNF genoteerd, terwijl ik keurig na mijn 1e ronde MET bandje over de finisch kwam! Mijn bandje heb ik netjes ingeleverd bij de tijdregistratie.
    Zou je dit misschien kunnen aanpassen?
    Verder niets dan lof, volgend jaar hang ik weer in jullie touwen!

    Vriendelijke groet van Pleun
    PS: Recreant nr. 504 starttijd 12:10u

  4. Jochem schreef:

    Hoi Pleun,

    Bedankt voor je complimenten!

    Ook bedankt voor het doorgeven van deze fout, het zijn nog niet de definitieve uitslagen. We zullen je looptijd achterhalen.

    Goede feestdagen en tot in Beltrum.

    Groet Jochem

  5. Dennis Knops schreef:

    Beste organisatie,

    Zondagochtend nog even getwijfeld om naar Dinxperlo af te reizen, toch al gauw een uur reizen vanaf Apeldoorn. En de omstandigheden op de weg waren niet echt goed te noemen! Het zou de eerste run van mijn zoontje worden en je wilt natuurlijk niet dat het hem zo erg tegenvalt dat hij nooit meer een touw aanraakt.
    Na een korte risicoanalyse (met vrouw..) toch de stoute schoenen aangetrokken en via Duitsland Dinxperlo zonder kleerscheuren bereikt. De eerste aanblik van het tentekamp, met de vuurkorven en de geur van verse snert zorgde ervoor dat de sfeer er al snel in zat. Helaas waren we toch wat aan de late kant en zijn we 20 minuten later gestart in een andere startgroep. Ik heb onzettend genoten onderweg, het fanatisme van mijn zoontje, de leuke afwisselende hindernissen, de sneeuw en de vriendelijk behulpzame vrijwilligers. Ik was wel erg blij dat jullie het natte gedeelte eruit gehaald hebben, dat had waarschijnlijk voor veel onderkoelings problemen gezorgd.
    Uiteindelijk heeft mijn zoontje de run volbracht (met bandje) en ik geloof dat hij nu ook is geinfecteerd met het survivalrun virus.

    Jullie zien ons zeker volgend jaar terug!

    Groetjes,
    Dennis Knops

    Ps. Er zijn veel vaders/moeders die deze run met hun zoontje/dochter doen, hebben jullie wel eens gedacht aan een koppelrun speciaal voor deze groep?

    • Jochem schreef:

      Hoi Dennis,

      Bedankt voor je uitgebreide reactie/verslag. Leuk om te horen hoe de lopers de run is bevallen. De recreatieve run is bij ons ook echt recreatief, jurymensen willen dan graag een handje helpen en het plezier staat voorop! Dat is ook één van de redenen dat we niet lang twijfelen om waterhindernissen uit het parcours te halen.

      Fijn om te horen dat er weer een jeugd survival fanaat bij is!

      Bedankt voor je tip, we gaan zeker kijken of dit een meerwaarde is voor die doelgroep en wat wij ze zouden kunnen bieden.

      Tot volgend jaar of bij een andere run.

      Groet Jochem

  6. Paul Meekes schreef:

    Super mooie run met al die sneeuw,heb echt genoten hier van.Ik bedank alle vrijwilligers en iedereen hier voor.

    Groeten Paul meekes en tot volgend jaar

Plaats een reactie